Pembelajaran berbantu komputer (PBK) pengenalan kimpalan gas oksiasettilena ... [et al.] / [mikrofilem] - Awang Alik Saidil; Azmi Ahmad; Azmi Sulaiman; Jamaluddin Ghazali; Zulkarnain Abd. Kamal
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Jentera)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997