Single ended forward converter basic hardware design - 286415 Goh, Chee Horng; Jaafar Shafie, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) -Universiti Teknologi Malaysia, 2007