Faktor-faktor yang mempengaruhi minat membaca di kalangan pelajar tahun 4 SPH, Universiti Teknologi Malaysia,Skudai, Johor : kajian kes ... [et al.] / [mikrofilem] - Halipah Ahmad; Khor, Tark Wei; Md. Razak Ali; Sri Ruthira Kumar A/L Amirthalingam; Zaidi Rahmat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998