Pengecaman cap jari : pembuangan kebisingan dan peningkatan kualiti imej dalam domain spatial ... [et al.] / [mikrofilem] - 197594 Hazleen Salim; Irma Mohd. Aris; Rohaida Busu Ahmad; Siti Masrina Sulong; Tiew, Siew Yuen (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999