Kajian rekabentuk pencucian tangan automatik serta pembuangan sisa ... [et al.] / [mikrofilem] - Abdul Manaf Abdul Razak; Ahmad Nasir Osman; Mahasan Abdul Kadir; Rasegasegaran Krishnan; Zaleha Ahmad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997