Masalah guru kemahiran hidup bersepadu dalam pengurusan bengkel ... [et al.] / [mikrofilem] - Abu Talib Muhammad; Hamizon Amzah; Jamazuki Othman; Nadzir Topimin; Sukri Salim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997