Penyelidikan, pemerosesan & pengeluaran sotong di benua Eropah - Malaysia. Kementerian Pertanian. Jabatan Perikanan. Cawangan Pengembangan (Kuala Lumpur: Cawangan Pengembangan, Jabatan Perikanan, Kementerian Pertanian Malaysia, 1987)
19