Mengenalpasti keperluan latihan di Syarikat Senai Seagate Industries (M) Sdn. Bhd. - 288415 Nur Zehan Zainal (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007