Kajian kekonduksian ionik terhadap adunan elektrolit polimer PVC-getah asli terepoksi dan PVDF-getah asli terepoksi [microfilm] - Chee, Lip Chew (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Thesis (Sarjana Sains (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005