Kertas Kerja Seminar Belia dalam Komunikasi - Seminar Belia dalam Komunikasi (1985 : Shah Alam Selangor); Seminar Belia dalam Komunikasi (1985 : Shah Alam Selangor) (Shah Alam : Institiut Teknologi Malaysia, 1985)
34