Faktor-faktor yang mempengaruhi sikap pelajar-pelajar sekolah menengah di Negeri Johor terhadap mata pelajaran teknologi kejuruteraan ... [et al.] / [mikrofilem] - Abdullah Mohd. Salleh; Abdullah Mat Rashid; Abu Khairon Hamzah; Sabariah Zainuddin; Shafie Umar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999