Rekabentuk dan fabrikasi peralatan untuk proses gelekan kambi [microfilm] - Asrin Maarop (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998