Adakah status akademik dan persekitaran keluarga mempengaruhi pencapaian mata pelajaran kemahiran hidup dalam penilaian menengah rendah di Sekolah Menengah Kebangsaan Laloh, Kuala Krai, Kelantan ... [et al.] / [mikrofilem] - Kamarozaman Othman; Ku Zamil Ku Bulat; Maznah Abu Talib; Md. Basri Jaafar; Mohd. Bahkri Melan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999