Perisian multimedia kemahiran hidup bersepadu tingkatan satu : "kemasan kerjakayu" ... [et al.] / [microform] - Abdullah Ahmad; Azizah Abdul Rahman; Hasnah Zakaria; Md. Anuar Sahri; Saifuddin Asri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999