Design of quad band antenna for motorola transceiver system - Rubini Vijayasuriar, 1981-; Mazlina Esa; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik dan Telekomunikasi)) -Universiti Teknologi Malaysia, 2007