Rumah Tuan Haji Mohd. Ali Bin Kulup Mat Yasin, Batu 1 1/2, Kampung Bukit Cupak, Parit, Perak / [mikrofilem] - Kamarul Afizi Kosman; Duratul Ain Yahya; Afdah Amran; Zaini Tarlan; Ku, Yee Kee (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Kajian Lukisan Terukur (Fakulti Alam Bina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997