Potensi penawaran tenaga daripada biojisim di Malaysia ... [ et al.] / [mikrofilem] - Arifah Bahar; Mohd. Hamdan Ahmad; Saman Musli; Shariffah Suhaila Syed Jamaludin (Bangi, Selangor : Universiti Kebangsaan Malaysia, 1999)
Tesis (Sarjana Sains) - Universiti Kebangsaan Malaysia, 1999