Kajian keatas struktur plat nipis berkeratan segi empat tepat di isi dengan getah asli [microfilm] - Ariffin Mohamad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998