Kinetic study of in situ emulsion polymerization of PMMA/MMT nanocomposite - 298529 Rohaslinda Ab. Hamid; Shahrir Hashim; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2007)
Project Paper (Sarjana Kejuruteraan (Kimia - Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007