Pengaruh kepimpinan strategik ke atas strategi kompetitif dan kesan kepada pencapaian organisasi [microfilm] (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Doktor Falsafah (Pengurusan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007