Effect of magnetic field on carbohydrate in water samples [microfilm] - Haidar S. Abdullatif (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005