Ucapan YAB perdana menteri Dato' Seri Dr. Mahatdir bin Mohamad di Majlis Perasmian Muktamar Islam Abad ke 15 Hijrah pada hari Selasa, 24hb. November 1981 di Hotel Hilton jam 10.11 pagi - Mahathir Mohamad, Tun, Dr., 1925- (1981)
PSZJBL