Effects of organoclay and styrene - (Ethylene - co - Butene) - styrene on the morphology, mechanical and physical properties of polyamide 6/polystyrene nanocomposites - 300994 Norshafini Mohd. Zain; Norhayani Othman; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia - Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007