Mechanical properties of nylon fiber reinforced polyamide 6 / acrylonitrile - butadiene - styrene composite - 301127 Siti Mariam Mohd. Noh; Abdul Razak Rahmat; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia - Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007