Mechanical properties of oil palm empty fruit bunch fibre (OPEFB) reinforced unsaturated polyester resin - 301897 Zulmajdi Abd. Kadir; Abdul Razak Rahmat; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia - Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007