Transaksi Persatuan Fisiologi Tumbuhan Malaysia - Persidangan Fisiologi Tumbuhan (Pertama : 1990 : MARDI, Serdang); Hamid Lazan; Persatuan Fisiologi Tumbuhan Malaysia (MSPP); Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (Serdang : MARDI dan MSPP, 1990)
42