Rekabentuk lenturan rasuk konkrit bertetulang berdasarkan EUROCODE [microform] - Hafiz Abdul Karim; Fakulti Kejuruteraan Awam (2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003