Faktor - faktor yang mendorong kreativiti : satu kajian terhadap kumpulan Inovatif dan Kreatif Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia, Wilayah Maritim Selatan Johor Bahru - 299617 Ahmad Daud Samsudin; Mohd. Azhar Abd. Hamid, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007