Penyediaan spesifikasi dan senarai kuantiti bagi kerja pemeliharaan rumah Raja Bilah di Perak - 305342 Tee, Choon Shai (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007