Perbandingan kaedah pendalaman sungai dari segi kos dan masa - 305364 Wan Mohd. Farid Wan Mahadzer; Ismail Haron; Fakulti Alam Bina (2007)
Project Paper (Sarjana Muda (Sains - Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007