Masalah pembelajaran pelajar sekolah menengah dalam topik termokimia ... [et al.] / [mikrofilem] - 222261 Hamimah Ab. Shukor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999