Perisian pembelajaran berbentukan komputer matapelajaran kemahiran hidup (Kerja paip asas) ... [et al.] / [mikrofilem] - 351046 Hairudin Subakir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000