Kajian kestabilan fana sistem kuasa menggunakan perisian matlab ... [et al.] / [mikrofilem] - 325363 Hazila Shaharuddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999