Pembangunan asas pengautomatan sistem pemarkahan projek Serjana Muda Pelajar Fakulti Kejuruteraan Elektrik ... [et al.] / [mikrofilem] - 241663 Ismail Awang (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999