Cadangan merekabentuk muzium negeri Pulau Pinang di Padang Kota Lama, Georgetown ... [et al.] / [mikrofilem] - Gan, Heng Thor; Juliah Mat Saad; Lee, Teng Kee; P'ng, Yee Shih; Rahawiah Shafiei; Zulkiffli Hassan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas Projek (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998