Satu tinjauan yang memfokaskan kerjaya pada pelajar-pelajar tingkatan empat, Sekolah Sukan Bandar Penawar, Kota Tinggi, Johor ... [et al.]/ [mikrofilem] - Salina Mohd. Saring (Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001