Urban Transport Seminar, 8 - 11 February 1982, Kuala Lumpur r : [working papers] - Urban Transport Seminar (1982 : Kuala Lumpur); Malaysia. Kementerian Kerja Raya. Jabatan Kerja Raya. Bahagian Perancangan Jalan; Japan International Cooperation Agency (Kuala Lumpur : Kementerian Kerjaya dan Kemudahan Awam, 1982)
08