Perbandingan faktor keberkesanan gas pentena dengan gas metana dan etena dalam permodelan mangkin berliang ... [et al.] / [mikrofilem] - Ashaari Mohammad; Goh, Guan Tatt; Hea, Khim Long; Mohd. Fauzi Mohd. Anuar; Nurulbahiyah Ahmad Khairudin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999