Sistem pemilihan pelajar ke kelas tambahan Sekolah Kebangsaan Serkam (SPPKTS) - 314551 Juhaidah Masli; Halina Mohamed Dahlan, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007