Analisa dan peramalan jualan di Nando's Chickenland Penang International Airport (PIA) - 322831 Nor Syuhada Osman; Mohamad Shukor Talib; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007