Cadangan merekabentuk kompleks tambahan untuk Balai Seni Lukis Negara, Kuala Lumpur; Cadangan rekabentuk bangunan sekolah menengah berdensiti tinggi bagi penempatan semula sekolah-sekolah di Kampong Bharu; Dokumentasi rumah Bugis, Kampung Simpang Kiri, Sungai Boh, Pontian, Johor; Cadangan Pusat Sains Negara Jalan Lembah Perdana Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan [mikrofilem] - Harizan Zainuddin; Ibrahim Abustan; Noris Helmi Mohd Nordin; Ravi M. Nadarajan (Sekudai : UTM, 1992)
Kertas Projek (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1992