Keberkesanan PAFA dalam menangani masalah buta fardu ain di kalangan pelajar : satu tinjauan ke atas pelajar-pelajar tingkatan empat ... [et al.] / [mikrofilem] - 223869 Abdul Manaf Yunus (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999