Methodist Boys' School, Jalan Hang Jebat, Kuala Lumpur [microfilm] - Hue, Chiun Hau; Foo, Fei Dee; Siti Hajar Mat Halib; Lau, Jak Wee; Suhaila Halib; Tew, Sheau Jiun; Salina Idrus (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Measured Drawing (Jabatan Senibina)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001