Mengkaji dan memajukan sebuah bengkel kecil - 453693 Nor Azmi Wahab (Sekudai, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 1986)
Tesis (Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Jentera (Pengeluaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1986