Penglibatan pelajar dalam kegiatan ko-kurikulum dan hubungannya terhadap pencapaian akademik ... [et al.] [mikrofilem] - 371913 Ismail Chin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998