Generation and simulation of pulse position modulation (PPM) ultra - wideband (UWB) signal - 318155 Ong, Chien Hui; Ameruddin Baharom; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008