Perpustakaan universiti malaya = Catalogue of the Malay Collection, University of Malaya Library - Universiti Malaya. Perpustakaan. Katalog Koleksi Melayu (Kuala Lumpur : Perpustakaan Universiti Malaya, 1980)
99