Kehendak-kehendak industri kecil dalam bidang penyejukbekuan dan penyamanan udara dan hubungannya dengan kurikulum yang terdapat di Institut Latihan Perindustrian Kuala Terengganu ... [et al.] [mikrofilem] - 223733 Abdol Ngah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999