Kefahaman konsep daya dan momen (matapelajaran pengajian kejuruteraan jentera) terhadap pelajar tingkatan 4 sekolah menengah teknik Negeri Kelantan Darul Naim ... [et al.] / [mikrofilem] - 407655 Wan Ikhwan Muhammad Wan Yusoff (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001