Automasi pintu kargo bas ekspres ... [et al.] / [mikrofilem] - 375097 James, Ho Thiam Hee (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000